Van Gaal snapt kritiek Meerdink niet

8 maart 2007, 17:56   Bijgewerkt: 8 maart 2007, 18:14

Louis van Gaal is teleurgesteld in Martijn Meerdink. De aanvaller haalde vorige week fel uit naar Van Gaal, die volgens hem 'op het menselijke vlak tekort schiet'. In Sportweek toont Van Gaal zich not amused over deze uitspraken. "Het steekt me vreselijk dat hij, nu hij weg is, ineens zegt dat ik niet sociaal ben."

Meerdink uitte vorige week, eveneens in Sportweek, felle kritiek op Van Gaal. "Hij is een prima trainer hoor, maar op menselijk vlak een tikkeltje minder. Je hoeft geen sociaal werker te zijn, maar wel sociaal voelend. Laat ik het zo zeggen: het is geen Ron Jans. Ik had iets meer vertrouwen van hem willen hebben." Meerdink liet weten dat hij niet begreep waarom hij niet meer aan spelen toekwam bij AZ. "Ik heb de film een paar keer teruggedraaid, maar ik kan mezelf niks verwijten", stelde hij.

Van Gaal heeft wél een verklaring voor het feit dat Meerdink dit seizoen op de bank, en zelfs de tribune, terecht kwam. "Als een speler aan zijn top is en niet met ons verder kan groeien, dan moet je doorselecteren. Het steekt me vreselijk dat hij, nu hij weg is, ineens zegt dat ik niet sociaal ben. Want als iemand zich de laatste tijd om hem en zijn vrouw heeft bekommerd, dan was ik het wel. Andere spelers zijn niet voor niets altijd heel positief over mij als ze bij AZ weg zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen