Ferguson wil actie tegen Mourinho

Ger
27 april 2007, 17:08   Bijgewerkt: 28 april 2007, 01:57

Manchester United-manager Alex Ferguson is verbaasd dat Jose Mourinho niet is gestraft vanwege zijn opvallende uitspraken. De oefenmeester van Chelsea beweerde vorige week dat de rivaal uit Manchester dit seizoen door scheidsrechters bevooroordeeld wordt.

"Het is niet mogelijk om een penalty tegen Manchester United te krijgen", beweerde Mourinho. Vervolgens noemde hij Cristiano Ronaldo een "leugenaar" omdat hij de aantijging ontkende. "Hij moet volwassen genoeg zijn om te accepteren dat je niet kunt ingaan tegen de feiten. En als je liegt, zal je nooit het niveau halen wat hij als voetballer nastreeft."

Ferguson vraagt zich af waarom zijn Portugese collega ongestraft beschuldigingen mag uiten. "Mourinho lijkt een persoonlijke kruistocht te zijn begonnen", laat de Schot weten. "Ik ben verrast waarom er nog geen actie tegen hem is ondernomen. Hij gaat maar door, en door, en door. Iedereen wordt wel eens de dupe van een slechte beslissing. Dat dien je gewoon te accepteren. Hij stelt dat wij worden voorgetrokken. Dat is fout."

"Hij misbruike Barcelona in het verleden, evenals een Zweedse en een Duitse scheidsrechter (Anders Frisk en Markus Merk, red.) en laatst zei hij nog dat Liverpool-spelers Didier Drogba een gele kaart wilden aansmeren. Dat is zeer teleurstellend", gaat Ferguson verder. "En wat betreft Cristiano Ronaldo; iedereen mag zijn mening hebben. Dat betekent niet dat ze leugenaars zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen