Lampard ziet Barça-lifestyle wel zitten

Ger
19 april 2007, 16:47   Bijgewerkt: 19 april 2007, 16:54

Chelsea-speler Frank Lampard wordt al enige tijd in verband gebracht met een transfer naar diverse Europese topploegen. De middenvelder zou dankzij het Webster-arrest voor een realatief prikje bij zijn huidige club kunnen vertrekken. FC Barcelona lijkt de grootste kans te hebben de Engelse middenvelder aan te trekken, aangezien Lampard het Spaanse leven wel ziet zitten. 

Zijn voormalige teamgenoot Eidur Gudjohnsen, die nu voor Barcelona speelt, is bijzonder te spreken over het leven in de de Spaanse havenstad. Lampard legt aan de Spaanse krant Sport uit: "Hij is ontzettend positief over Barcelona. Ik heb met hem gesproken en hij gaf aan dat het leven in Barcelona goed is."

"Hij legde me uit dat elke stap die je maakt door de pers en de fans wordt uitvergroot. Ik denk dat het spelen voor zo'n club voor mij een ontzettend mooie ervaring zou zijn. Bovendien schijnt er ontzettend veel verschil te zijn in de manier van trainen", aldus Lampard. "Bij Chelsea trainen we vooral fysiek, bij Barcelona gaat het meer over techniek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen