Trainer Pellegrini wil bij Villarreal blijven

24 april 2007, 13:08

Als het aan Manuel Pellegrini ligt, is hij ook volgend seizoen nog trainer van het Spaanse Villarreal. De Chileense oefenmeester presteert dit seizoen met zijn ploeg ondermaats. Villarreal bedekt momenteel een teleurstellende twaalfde plaats, waardoor het Europees voetbal zal mislopen. 

De club uit de citroenstreek hoopte dit seizoen juist definitef door te stoten naar de Spaanse top. Het haalde ondermeer het Chileense wonderkind Matias Fernandez, baltovenaar Robert Pires en de ervaren spits Jon Dahl Tomasson naar het Madrigal-stadion. De club zag vedette Juan Roman Riquelme, door een aanvaring met trainer Pellegrini, echter wel vertrekken en de club lijkt niet goed te draaien zonder de Argentijnse spelverdeler. 

Reden genoeg om te speculeren over een eventueel vertrek van Pellegrini. Ook omdat hij zelf niet helemaal content bij de club leek te zijn. De 53-jarige coach drukte de geruchten echter de kop in. "Ik ben gelukkig bij Villarreal en de club is gelukkig met mij. Sommige clubs hebben geïnformeerd over mijn toekomst, maar die is duidelijk: ik blijf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen