Arsenal heeft Baptista niet meer nodig

Ger
24 mei 2007, 15:33   Bijgewerkt: 24 mei 2007, 16:27

Voor Julio Baptista is zijn avontuur bij Arsenal na één seizoen ten einde. De Braziliaan kwam afgelopen zomer op huurbasis over van Real Madrid, maar kon in Londen geen potten breken. De club van coach Arsene Wenger zal daardoor de koopoptie in de verbintenis niet lichten.

"Arsenal heeft me laten weten dat ze me niet gaan kopen. Voor mij rest er geen andere mogelijkheid dan terug te keren naar Real Madrid", laat Baptista weten. "Ik kijk met plezier terug op mijn eerste seizoen bij Arsenal. In het begin speelde ik niet veel, maar aan het einde van het seizoen ging het beter. Het eerste jaar bij een nieuwe club is altijd lastig."

De voormalig speler van Sevilla liet eerder weten niet zo rouwig om een vertrek uit Engeland te zijn. "Mijn vriendin en mijn moeder zijn bezorgd dat er zo weinig zon hier in Engeland is. Ze missen Madrid", meldde hij toen. "Het is voor mij duidelijk dat ik, als ik een tweede kans krijg bij Real, die met beide handen zal aanpakken."

Bij Real Madrid is de toekomst van José Antonio Reyes nog onduidelijk. De Spanjaard bewandelde als onderdeel van Baptista's transfer juist de omgekeerde weg. De Madrilenen hebben nog niet besloten of Reyes definitief wordt overgenomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen