Vitesse op zoek naar nieuwe keeper

Koen Freriks
3 mei 2007, 20:33

Vitesse is voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe keeper. Huurling Vladimir Stojkovic zal deze zomer waarschijnlijk terugkeren naar zijn club FC Nantes, waardoor de Arnhemmers op zoek moeten naar een nieuwe goalie.

"Er moet een keeper bij", zo liet manager voetbalzaken Jan Streuer weten tegenover RTV Gelderland. "Of er moeten nog dingen veranderen met Vladimir Stojkovic, maar die is nu niet haalbaar. We hebben Raymond van Driel een contract aangeboden, maar dat is niet als tweede keeper." Naast Van Driel beschikt Vitesse nog over Piet Veldhuizen, die afgelopen zondag tegen PSV mocht invallen.

Ook is Vitesse al voorzichtig bezig met de zoektocht naar een opvolger voor Danko Lazovic. De Gelderse club lijkt de Servische goalgetter voor volgend seizoen niet te kunnen behouden en laat daarbij haar oog vallen op een Braziliaan. Leonardo Ferreira da Silva, spelend onder de voetbalnaam Léo, wordt in de gaten gehouden. "We kennen hem wel. Hij speelt voor Rheindorf Altach. Maar we zijn nog niet met hem bezig. Het zou kunnen dat we wat met hem doen als bij ons een spits vertrekt", zo doelde hij op een eventueel vertrek van Lazovic.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen