Velthuizen stond open voor Roda JC

Ger
18 juni 2007, 11:40   Bijgewerkt: 18 juni 2007, 12:14

Piet Velthuizen heeft serieus overwogen om naar Roda JC te vertrekken. De 20-jarige sluitpost was afgelopen seizoen ontevreden over zijn positie bij Vitesse. Velthuizen werd na zijn eerste acht optredens in de basis vervangen door Vladimir Stojkovic.

"Ik had redelijk tot goed gespeeld. Dan is het niet fijn als je er uit moet. Ik snakte naar meer", zegt Velthuizen in De Gelderlander. "Er was telkens onrust. Doordat er steeds dingen werden geroepen, werd ik er niet zekerder van. Toen mijn vakantie inging, zat ik over alle dingen na te denken. Tot aan mijn gesprek met de trainer en de technisch manager heb ik nagedacht te verkassen."

"Ik wil voor mijn ontwikkeling eerste doelman worden en een kans krijgen. Ik vind het belangrijk in de Eredivisie te spelen. Alleen omdat ik het vertrouwen bij Vitesse miste, had ik wel oren naar Roda JC. Het was financieel ook heel interessant. Ik kon bij Roda vier keer zo veel verdienen, maar ik heb niet naar het geld gekeken. Als dat nu niet komt, dan komt het volgend jaar wel. En anders daarna."

Nu Stojkovic is vertrokken naar FC Nantes, ziet Velthuizen weer perspectief bij de Arnhemmers. "Ik ben heel blij dat mijn toekomst toch gewoon bij Vitesse ligt. Dat is mijn club. Ik zit negen jaar bij Vitesse. Het zijn fantastische mensen daar, op Papendal, op de Slenk. Die vervang je niet zomaar. Ik ben superblij dat alles nu uit de wereld is. En dat ik een streep kan zetten onder de tijd van onduidelijkheid."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen