Villarreal hoeft Riquelme niet terug

21 juni 2007, 21:25   Bijgewerkt: 21 juni 2007, 22:13

Juan Roman Riquelme hoeft geen terugkeer te verwachten naar zijn club Villarreal. De 28-jarige spelmaker kwam het afgelopen halfjaar op huurbasis uit voor Boca Juniors, in zijn geboorteland Argentinië. Hoewel hij daar de absolute uitblinker is, hoeft de Yellow Submarine hem niet meer terug.

Riquelme had, met twee goals in de return, een groot aandeel in het veiligstellen van de Copa Libertadores, de Zuid-Amerikaanse beker. Maar ondanks de goede prestaties van de Argentijn wil zijn club Villareal hem niet terug. "Hij heeft weer laten zien bij Boca een van de beste spelers ter wereld te zijn", aldus Villarreal-directeur Jose Manuel Llaneza. "Maar dat verandert niets aan het feit dat Villarreal een onomkeerbare beslissing heeft genomen over zijn toekomst.

Riquelme werd in februari verhuurd aan Boca, nadat de trainer Manuel Pellegrini aangaf niet verder te willen werken met de middenvelder. Na een ruzie tussen de twee vond de coach dat het beter was dat Riquelme vertrok.

Wel is de club bereidt een zo gunstig mogelijk vertrek voor haar speler proberen te maken. "We kijken naar de beste oplossing voor de speler", aldus Llaneza. "Het positieve is dat zijn spel het makkelijker maakt de problemen op te lossen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen