Espanyol weigert Riera naar Ajax te laten gaan

14 augustus 2007, 17:16   Bijgewerkt: 14 augustus 2007, 17:35

Ajax kan een streep zetten door de naam van Albert Riera. De club van coach Henk ten Cate bracht deze week een bod uit op de linksbenige aanvaller van Espanyol, maar de Spaanse club weigert mee te werken aan een transfer.

"We houden vast aan onze sportieve ambities", schrijft Espanyol in een officiële verklaring op de eigen clubsite. "We hebben met Walter Pandiani en Gorka al twee spelers verloren en daar willen we het bij laten. Niemand mag meer vertrekken."

"We zien Riera als een belangrijke speler voor de club, evenals bijvoorbeeld Raúl Tamudo en Luis Garcia. We zijn dan ook niet van plan om hem naar Ajax te laten gaan", aldus de club. Riera speelt pas één seizoen voor Espanyol, dat hem medio 2006 overnam van Manchester City. Daarvoor kwam de 25-jarige linkspoot uit voor Real Mallorca en het Franse Girondins de Bordeaux. Het afgelopen seizoen maakte Riera vier competitiegoals. Bovendien was hij eenmaal trefzeker in de UEFA Cup-finale tegen Sevilla, die Espanyol na strafschoppen verloor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen