Nevland enkele weken aan de kant

Ger
22 augustus 2007, 15:56   Bijgewerkt: 22 augustus 2007, 16:09

FC Groningen zal het enkele weken zonder Erik Nevland moeten stellen. Uit onderzoek is gebleken dat de aanvaller een klein scheurtje in de meniscus heeft opgelopen. Donderdag zal hij een operatie aan zijn linkerknie ondergaan.

"Ik had na wedstrijden al langer last van mijn knie", aldus Nevland op de website van FC Groningen. De aanvaller liet zich in Oslo onderzoeken. Hij was maandag naar zijn vaderland gevlogen om aan te sluiten bij de selectie van Noorwegen voor de oefeninterland tegen Argentinië. Dat duel laat hij nu aan zich voorbij gaan.

Nevland zal naar verwachting vrijdag weer arriveren in Groningen om aan zijn revalidatie te werken. "Ik win nu veel tijd door direct in Oslo geopereerd te worden. De verwachting is dat ik twee tot vijf weken ben uitgeschakeld. In het meest positieve scenario mis ik de duels met De Graafschap en Ajax, daarna is een interland-weekend. Op mijn leeftijd moet je voorkomen dat de blessure erger wordt en is het aan te raden zo snel mogelijk in te grijpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen