Chelsea met tien man onderuit op Old Trafford

23 september 2007, 18:52

Chelsea is het post-Mourinho tijdperk begonnen met een nederlaag. Op Old Trafford was Manchester United met 2-0 te sterk. Ryan Giggs en Louis Saha scoorden voor de thuisploeg, die ruim een uur met een man meer speelde na een directe rode kaart voor Chelsea-middenvelder John Obi Mikel.

Obi Mikel werd in de 32ste minuut weggestuurd door arbiter Mike Dean, na een grove overtreding op Patrice Evra. Hierna leek Chelsea goed stand te houden, maar op slag van rust kwam Manchester op voorsprong door een goal van Carlos Tevez. Hij kopte een prachtige voorzet van Ryan Giggs binnen, waarmee hij zijn allereerste officiële goal in dienst van Manchester maakte.

Met deze 1-0 op zak speelde Manchester United een gewonnen wedstrijd. In de slotfase bepaalde invaler Saha vanaf elf meter de eindstand op 2-0.

Door dit resultaat staat Manchester United nu tweede, twee punten achter koploper Arsenal. The Gunners speelden echter wel één wedstrijd minder. Chelsea blijft voorlopig steken op de zesde plaats in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen