Collen: "Ik ga nu niet op mijn luie reet zitten"

11 september 2007, 09:06

Pieter Collen is de komende maanden veroordeeld tot wedstrijden op maandagavond, voor een paar honderd toeschouwers. De verdediger mocht deze zomer weg bij Feyenoord, maar slaagde er niet in om een nieuwe club te vinden. En dus moet hij voorlopig zijn wedstrijdjes spelen in het beloftenteam van de Rotterdamse club.

Collen speelt de wedstrijden met Jong Feyenoord zonder tegenzin. "Ach, ik voetbal graag. Het zijn toch wedstrijden en die kun je op een training niet nabootsen. Ik heb natuurlijk ook geen keus, maar het heeft ook geen zin om mijn koppie nu te laten hangen. Daar heb ik alleen mezelf mee. Als ik op mijn luie reet ga zitten, kom ik helemaal niet meer weg", realiseert de rechtsback zich.

Deze zomer toonden onder meer NEC en het Engelse Blackpool interesse in Collen, maar de interesse van beide clubs liep op nies uit. "NEC wilde me huren, maar wat ik ervan heb begrepen is dat op de centen afgeketst", zegt Collen in het AD. "Jammer, want ik ben er van overtuigd dat ik nog steeds het niveau aankan."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen