HSV morst punten, monsterzege Werder Bremen

29 september 2007, 17:18   Bijgewerkt: 29 september 2007, 17:25

Hamburger SV heeft zaterdag dure punten laten liggen. De Noord-Duitse ploeg kwam, ondanks een doelpunt en een assist van Rafael van der Vaart, niet verder dan 2-2 tegen VfL Wolfsburg. Bayern München en Werder Bremen wonnen wel. Koploper Bayern won de lastige uitwedstrijd tegen Bayer Leverkusen met 0-1, terwijl Werder Bremen thuis uithaalde tegen Bielefeld (8-1).

Van der Vaart

Van der Vaart

Door het gelijkspel zakte Hamburger SV naar de zesde plaats in de Bundesliga, zes punten achter de ongenaakbare koploper Bayern München. De Zuid-Duitsers omzeilden zaterdag een lastige klip, door de uitwedstrijd tegen Bayer Leverkusen met 0-1 te winnen. Luca Toni maakte nog voor rust het enige doelpunt van de wedstrijd, door en voorzet van Miroslav Klose bij de tweede paal binnen te tikken.

Naast Bayern München pakte ook een andere Duitse topclub, Werder Bremen, drie punten. De ploeg van coach Thomas Schaaf toonde in eigen stadion geen genade met Arminia Bielefeld. Het werd liefst 8-1 voor de Noord-Duitsers. Voormalig Twente-speler Peter Niemeyer maakte de openingstreffer, maar moest het veld niet veel later geblesseerd verlaten. Ook oud-Ajacied Markus Rosenberg pikte zijn goaltje mee in het Bremense voetbalfeest.

Dé verrassing van het seizoen is voorlopig Karlsruher SC. De promovendus zorgde zaterdag voor een volgende stunt, door Borussia Dortmund met 3-1 te verslaan. Hierdoor staat Karlsruher nu derde, terwijl Dortmund afgezakt is tot een plaats net boven de beruchte rode streep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen