Fulham ziet af van aantrekken Nevland

Ger
25 januari 2008, 22:42   Bijgewerkt: 25 januari 2008, 23:09

Erik Nevland maakt het seizoen toch af bij FC Groningen. De Noor stond nadrukkelijk in de belangstelling van Fulham, maar de onderhandelingen tussen beide clubs zijn vrijdagavond op Schiphol op niets uitgelopen. De Engelse club wilde niet substantieel meer bieden dan het eerste bod.

"Het eerste bod van Fulham bedroeg 1,2 miljoen euro. Dat hebben wij met elkaar als ontoereikend betiteld", zegt algemeen directeur Hans Nijland op de website van FC Groningen. "Uiteindelijk wilde Fulham vanavond niet verder gaan dan 1,5 miljoen euro."

"Dat vinden wij onvoldoende. Voor dat bedrag kunnen wij op deze korte termijn geen goede vervanger vinden én wij kunnen dat ook niet verantwoorden naar onze achterban. Fulham heeft hierop aangegeven dat het wat hen betreft over en sluiten is", besluit Nijland.

Alleen een ultieme poging van Fulham kan de transfer alsnog doorgang laten vinden. De Londenaren hebben voor Nevland een contract met een looptijd van 2,5 jaar klaar liggen. De transferperiode sluit komende week in de nacht van woensdag op donderdag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen