Nevland: "Het was nu of nooit"

30 januari 2008, 16:18   Bijgewerkt: 30 januari 2008, 16:27

Erik Nevland was woensdag in Groningen, om afscheid te nemen van zijn voormalig collega's en teamgenoten. De Noorse spits stapte eerder deze week over naar het Engelse Fulham, de huidige nummer negentien van de Premier League. "Het afscheid is moeilijk. Je weet dat die dag een keer komt, maar die is nu sneller gekomen dan gedacht", zegt de 31-jarige aanvaller op de website van FC Groningen.

"Ik heb de afgelopen dagen niet veel tijd gehad om over mijn afscheid bij FC Groningen na te denken, maar toen ik daarstraks voor de groep stond en een afscheidswoordje moest spreken, was dat een moeilijk moment. Ik heb mijn ploeggenoten en de trainers bedankt voor de samenwerking en voor hun steun en natuurlijk heel veel succes gewenst voor het restant van dit seizoen", zegt de spits.

Hoewel spelen in de Premier League iets heel anders is dan de Eredivisie, rekent Nevland er op dat hij een belangrijke rol speelt in de plannen van Fulham-manager Roy Hodgson. Nevland kent de coach goed, want ze werkten eerder samen bij Viking Stavanger. "Aan hem heb ik deze transfer te danken. Onder hem zie ik meer kansen om aan spelen toe te komen. Ik neem aan dat hij zich niet sterk heeft gemaakt voor mijn komst om mij vervolgens in het tweede te laten voetballen..."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen