Nevland legt zelf deel transfersom op tafel

Ger
31 januari 2008, 15:13

Erik Nevland heeft zelf zijn portemonnee moeten trekken om zijn overstap naar Fulham mogelijk te maken. De aanvaller verliet FC Groningen deze week voor een transfersom van 2,5 miljoen euro.

Fulham kon aanvankelijk geen financieel akkoord bereiken met de noorderlingen. Nevland, die dolgraag wilde vertrekken naar de Premier League, heeft daarop het verschil tussen vraag en aanbod op tafel gelegd. "Het is een flink bedrag", zegt de Noor in het Dagblad van het Noorden. "Jammer dat het zover heeft moeten komen."

"Ik begrijp wel dat ze bij FC Groningen handelen in het belang van de club, maar voor het gevoel dat ik bij FC Groningen heb vind ik dat toch jammer", gaat Nevland verder. "Ik wilde per se naar Fulham. Spelen in de Premier League is van kinds af aan een droom van mij geweest."

Algemeen directeur Hans Nijland van FC Groningen laat weten: "Wij hebben tegen elkaar gezegd: Het bodembedrag waarvoor Erik weg mag is 2,5 miljoen euro. Omdat Fulham niet bereid was dat te betalen heeft Erik de rest bijgelegd. Hij heeft zich, zeg maar, voor een stukje vrijgekocht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen