Meeuwis smeert PSV in blessuretijd puntverlies aan

16 maart 2008, 16:22   Bijgewerkt: 16 maart 2008, 18:11

De voorsprong van PSV op Ajax is, drie dagen voor de topper tussen beide kampioenskandidaten in Eindhoven, weer verder afgenomen. Door een doelpunt in blessuretijd van Marcel Meeuwis kwam PSV op bezoek bij Roda JC niet verder dan 1-1. En omdat Ajax wél won (met 4-1 van Willem II), is het verschil tussen beide teams op de ranglijst nu nog maar vier punten.

Ook dit seizoen ging het voor PSV al een keer fout tegen Roda. Begin december, met Jan Wouters nog op de bank, werden de Eindhovenaren in eigen stadion van het kastje naar de muur getikt door de mannen van coach Raymond Atteveld. Door twee late goals van Koevermans bleef de schade voor PSV beperkt tot een 4-2 nederlaag, maar het had ook makkelijk 0-5 of 0-6 kunnen worden.

Pas naarmate de eerste helft vorderde, kwam PSV iets beter in het spel. Dat leidde tot mogelijkheden voor Danko Lazovic en Ibrahim Afellay, maar doelpunten bleven uit. Althans, tot de 67ste minuut. Eén minuut nadat PSV-doelman Gomes met een fantastische reflex een inzet van Bodor keerde, strafte Jefferson Farfan een foutje in de Roda-defensie genadeloos af. Linksback Marcel de Jong leed balverlies, waarna de aanvaller uit Peru doel trof met een harde schuiver.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen