Feyenoord met tien man onderuit bij FC Groningen

Ger
28 september 2008, 16:21   Bijgewerkt: 28 september 2008, 17:10

Feyenoord heeft de traditioneel lastige uitwedstrijd tegen FC Groningen opnieuw verloren: 3-1. De ploeg van trainer Gertjan Verbeek moest al vroeg met tien man spelen, na een rode kaart voor Kevin Hofland. Door de uitslag bezet FC Groningen alleen de koppositie in de Eredivisie.

Evenals in de verloren seizoensopener tegen Heracles Almelo incasseerde Feyenoord al voor rust rood. Moest destijds Jonathan de Guzman na een half uur het veld verlaten, in het uitverkochte Stadion Euroborg was Kevin Hofland na tien minuten de klos. De verdediger haalde de doorgebroken Marcus Berg onderuit en werd terecht door scheidsrechter Kevin Blom naar de kleedkamer gestuurd.

In het vervolg van de eerste helft waren de beste kansen voor het tiental van Feyenoord. Makaay kwam door gerommel in de Groningse defensie volledig vrij te staan, maar de spits schoot hopeloos naast het doel. Niet veel later ging ook een inzet uit een snel genomen vrije trap langs de verkeerde kant van de paal. Lovre had FC Groningen zowaar op slag van rust in een zetel kunnen zetten. Timmer kreeg nog een hand tegen de te nonchalante stiftbal van de Serviër. Niet veel later viel de doelman van Feyenoord uit met een liesblessure. Rob van Dijk verving hem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen