Gentenaar: "Beslissing Van Basten amateuristisch"

Ger
17 september 2008, 13:17   Bijgewerkt: 17 september 2008, 13:46

Dennis Gentenaar is niet te spreken over de beslissing van trainer Marco van Basten om Kenneth Vermeer als tweede doelman mee te nemen naar Servië, voor de UEFA Cup-wedstrijd tegen FK Borac. De plotselinge promotie van zijn concurrent steekt de oud-goalie van NEC.

"Hij zei dat Vermeer tegen me aan kruipt, maar nog niet op mijn niveau zit. Ik word dus nog de betere keeper geacht. Toen ik vroeg waarom ik dan niet tweede keeper blijf, zei Van Basten letterlijk dat Vermeer anders met een lang gezicht zou rondlopen. Ik vind dat amateuristisch", baalt Gentenaar in Het Parool.

"Dat is geen topsportklimaat. Je kiest toch de beste spelers? Nu houdt hij rekening met de gevoelens van Vermeer, maar het maakt hem dus niet uit hoe ik me onder deze beslissing voel", aldus de goalie, die bij Ajax een aflopend contract heeft. "Ik was best geïnteresseerd om langer bij Ajax te blijven, maar voor mij is het nu duidelijk: ik moet ook verder kijken. Dat is logisch. Ik sluit zelfs een vertrek in de winterstop niet uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen