Van Dijk: "Geweldig om terug te zijn bij Feyenoord"

Koen Freriks
3 september 2008, 19:16   Bijgewerkt: 3 september 2008, 21:07

Rob van Dijk is dolblij met zijn terugkeer bij Feyenoord. De 39-jarige sluitpost, die zijn profloopbaan begon in De Kuip, werd op de laatste dag van de transferperiode door zijn oude club van SC Heerenveen over genomen. "Het is geweldig om terug te zijn bij Feyenoord", aldus Van Dijk.

Van Dijk kreeg maandagmorgen hoogte van de interesse van Feyenoord, 's avonds tekende hij er al een contract. "Het kan raar lopen in de voetballerij", weet de routinier. "Maar dat ik na de training in de auto kon stappen om naar Rotterdam te rijden had ik natuurlijk niet gedacht."

Maar de verrassing doet Van Dijk goed. "Het is geweldig om terug te zijn bij Feyenoord. Na mijn vertrek in 1996 heb ik altijd nog hoop gehad ooit weer terug te keren bij deze club. Als dat dan in de nadagen van mijn carrière nog gebeurt is dat natuurlijk geweldig."

Een mooi avontuur in zijn nadagen, maar zijn het wel zijn nadagen? Van Dijk denkt al jaren aan stoppen, maar kan nog altijd geen afscheid nemen van het voetbal. "Ik denk al ongeveer vier jaar dat het mijn laatste seizoen wordt, maar ik voel me nog altijd fit en heb nog steeds plezier in het spelletje. Ik hoop dat ik dit jaar een aantal minuten kan maken, maar het wordt vooral een jaar van genieten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen