El Ahmadi kan debuteren tegen Kalmar FF

1 oktober 2008, 18:07   Bijgewerkt: 1 oktober 2008, 19:23

Karim el Ahmadi kan donderdag tegen Kalmar FF zijn debuut maken voor Feyenoord. De verdedigende middenvelder, die deze zomer overkwam van FC Twente, is fit genoeg om tegen de Zweedse club als invaller in actie te komen.

Coach Gertjan Verbeek liet woensdag weten dat een basisplaats nog te vroeg komt voor de middenvelder. Als invaller kan hij echter van grote waarde zijn, zegt Verbeek op de website van Feyenoord. "We kunnen El Ahmadi op verschillende manieren inzetten. Zowel als wij een doelpunt moeten forceren als wanneer we een voorsprong zouden moeten vasthouden, is het een optie om hem in het veld te brengen."

Verbeek deed woensdag niet moeilijk over zijn opstelling. "Zoveel keus heb ik tenslotte niet. Ik ben al blij als ik elf fitte spelers op het veld kan krijgen", lachte hij. "We moeten aanvallen om doelpunten te maken en te winnen. Dat gaan we doen met twaalf, dertien fitte A-spelers. Het wordt zwaar, maar we zullen zeker kansen krijgen."

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Van Dijk; Greene, Bahia, Hofland en De Cler; Fer, Wijnaldum, Van Bronckhorst en Bruins; Biseswar en Makaay

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen