Groep G: Ruime zege Arsenal, Porto onderuit

Koen Freriks
21 oktober 2008, 23:50   Bijgewerkt: 22 oktober 2008, 10:38

Arsenal heeft de heksenketel op bezoek bij Fenerbahce overleefd. De Londenaren wisten vijf keer te scoren. Fener produceerde maar twee doelpunten. Arsenal gaat in groep G nu aan de leiding. De voorsprong op Dinamo Kiev, dat vanavond met 1-0 bij FC Porto, bedraagt twee punten.

Arsenal kwam al vroeg op een comfortabele 2-0 voorsprong. De Spanjaard Cesc Fabregas zorgde met twee prachtige passes dat Adebayor en Walcott snel het doel konden vinden en trefzeker waren. Silvestre gaf met een eigen doelpunt de Turken nog hoop op herstel, maar lang duurde dat niet. Voor de pauze wist Diaby de derde Engelse treffer aan te tekenen op het scorebord. Na de pauze vergrootte Billong de voorsprong naar 1-4. Fenerbahce creëerde meerdere kansen, maar verzuimde toe te slaan. Wel wist Daniel Guiza nog eenmaal te scoren. In de slotminuten maakte Aaron Ramsey het feest voor Arsenal compleet door het vijfde doelpunt van de uitploeg op zijn naam te zetten.

In dezelfde poule won Dynamo Kiev bij FC Porto met 1-0. Oleksandr Aliyev maakte het winnende doelpunt via een directe vrije trap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen