Koevermans woest op 'zielig figuurtje' in het publiek

23 oktober 2008, 00:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Danny Koevermans vierde zijn eerste goal tegen Olympique Marseille op wel heel opvallende wijze. De spits rende richting een tribune, maakte boze armgebaren richting een fan en wie kon liplezen, zag dat er weinig vriendelijke woorden uit zijn mond kwamen. Dat vraagt om een uitleg en die kwam er na het duel ook.

"Voor de wedstrijd was er iemand in het publiek, die dacht dat hij leuk was. Een grote onverlaat. Hij vond het nodig om wat dingen naar me te roepen, persoonlijke dingen. Ik dacht toen echt: man, hou toch je waffel en steun je club! Toen ik scoorde, kwam dat er allemaal uit. Daar schrok ik zelf wel van, ja. Mijn gebaren waren dus maar gericht op één persoon, niet naar een hele groep mensen. Het ging alleen om dat ene, zielige figuurtje", zei de getergde PSV-aanvaller tegen FCUpdate.nl.

Koevermans scoorde uiteindelijk twee keer tegen Olympique Marseille, wat het 'zielige figuurtje' in het publiek zelfs het idee gaf dat hij zijn club een dienst bewezen had. "Toen ik van het veld liep, riep hij iets van 'nou Koef, ik heb je wel op scherp gezet hè'. Niet te geloven. Ik ben echt helemaal klaar met die gozer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen