Marcellis blijft vooral kijken naar derde plaats

23 oktober 2008, 08:00

Door de overwinning op Olympique Marseille mag PSV weer naar boven kijken in Groep D van de Champions League. Zeker omdat Liverpool en Atletico in Madrid gelijk speelden (1-1), heeft PSV in theorie nog een prima kans om de volgende ronde van het miljoenenbal te halen. Dirk Marcellis is daar echter helemaal niet mee bezig.

"Liverpool en Atletico steken er iets bovenuit en normaal gesproken moeten wij met Olympique Marseille uitvechten wie er derde wordt", zei de verdediger tegen FCUpdate.nl. "Aan die tweede plaats denk ik nog niet. Pas als we over twee weken ook de uitwedstrijd tegen Marseille winnen, mogen we verder kijken. Maar we moeten eerst die derde plaats, die recht geeft op een ticket voor de UEFA Cup, veilig stellen. Daarvoor is het belangrijk dat we in elk geval niet verliezen in Marseille."

Deze overwinning geeft de Eindhovense burger in elk geval weer moed, weet ook Marcellis. "Iedereen had dit even nodig, dit geeft veel vertrouwen. Zo zie je maar hoe raar het kan gaan in het voetbal: zaterdag tegen NAC Breda was het niets, en nu speelden we ineens wél goed. We wisten dat we dit konden, maar tot vandaag kwam het er niet uit. Dit moeten we vast zien te houden. Om te beginnen komend weekend, tegen Roda JC. Tegen hen hebben we namelijk nog iets goed te maken", lacht hij, verwijzend naar de 2-4 nederlaag die PSV vorig seizoen tegen Roda leed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen