Zenden: "Spel Olympique Marseille ver beneden peil"

23 oktober 2008, 07:22

Als speler van Liverpool stond Boudewijn Zenden vier keer tegenover zijn oude club PSV. Van deze vier duels verloor hij er niet één. Deze ongeslagen status tegen de Eindhovenaren is hij sinds woensdag echter kwijt. Met Olympique Marseille leed de linkspoot een dik verdiende 2-0 nederlaag tegen de Nederlandse kampioen.

"Ja, het was een welverdiende nederlaag", zei Zenden, die pas in de slotfase van de wedstrijd als invaller in de ploeg kwam, tegen FCUpdate.nl. "Dankzij onze keeper bleef het nog lang 0-0, maar we gaven enorm veel kansen weg. Op een gegeven moment kon ook onze keeper er niets meer aan doen en was het raak."

Zenden noemt het spel van zijn ploeg, vooral in de tweede helft, 'ver beneden peil'. "De eerste helft ging nog wel, maar na de rust maakte iedereen een afwezige indruk. Hoe dat kan? Geen idee. Maar we hebben het collectief laten afweten. Iedereen moet maar eens in de spiegel kijken en nadenken over de instelling waarmee we in de tweede helft gespeeld hebben. Tegen Liverpool en Atletico speelden we prima en hadden we minimaal een puntje verdiend, maar vandaag verdienden we helemaal niks. We moeten deze teleurstelling over twee weken, thuis tegen PSV, rechtzetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen