Amoah: "Ik blijf in ieder geval tot de zomer bij NAC"

Ger
15 november 2008, 12:33   Bijgewerkt: 15 november 2008, 13:12

Matthew Amoah is met elf doelpunten dit seizoen uitstekend op dreef in Eredivisie. De Ghanese spits van NAC Breda sluit ondanks interesse van grote clubs een transfer in de winterstop uit.

Ook vrijdagavond tijdens de gewonnen thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo (3-0) waren weer scouts voor Amoah aanwezig. "Ze melden zich keurig aan, maar we weten uiteraard niet voor wie ze precies komen, maar laat ik zeggen dat dat andere namen zijn dan die vroeger naar onze spelers kwamen kijken", aldus technisch directeur Earnest Stewart in BN/De Stem.

Amoah weet wel waarom hij dit seizoen met NAC goede prestaties neerzet. "Dit jaar ben ik helemaal fit. Dat is het grote verschil. Een verschil is ook dat we dit jaar meer op de helft van de tegenstander spelen. Dat ligt me meer dan het countervoetbal van vorig seizoen."

"Ik blijf in ieder geval tot de zomer bij NAC", zegt de clubtopscorer, die in Breda nog tot medio 2010 onder contract staat. "Ik woon in de binnenstad met mijn vrouw en zoontje. Matthew junior is nu tien weken oud. Door hem heb ik nergens anders tijd voor dan trainen, voetballen en thuis met hem bezig zijn. Geweldig is dat zo'n zoontje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen