Heerkes: "NAC Breda moeilijk te bestrijden"

14 november 2008, 07:54

Heracles Almelo is de goede vorm van de eerste weken van het seizoen even kwijt. Uit de laatste drie wedstrijden pakte de formatie van coach Gert Heerkes slechts één punt. Vanavond hebben de Heraclieden de lastige taak om op bezoek bij NAC Breda een eind te maken aan deze magere reeks.

Heracles moet het in het Rat Verlegh Stadion, waar NAC dit seizoen pas één wedstrijd verloor, stellen zonder een kleine handvol geblesseerden. "Darl Douglas (hamstring), Karim Bridji (knie), Kwame Quansah (knie) en Mark-Jan Fledderus (lies) zijn er door blessures zeker niet bij. De afgelopen week is er goed getraind, maar je merkt dat er door de blessures wel een hoop ballast op de rest komt te liggen. Het is heel jammer dat sommige spelers uit de running zijn, maar daar hebben we nou eenmaal mee te maken", zegt Heerkes op de officiële website van zijn elftal.

Heerkes weet dat het voor zijn gehavende elftal een hels karwei wordt om punten te pakken in Breda. "We hebben de laatste weken een goed beeld gekregen van NAC. De ploeg is goed in vorm en geeft weinig kansen weg. Met Matthew Amoah hebben ze een speler in de gelederen die vrijwel altijd een goal maakt. NAC is een degelijke, ingespeelde ploeg die lastig te bestrijden is. Ik verwacht geen hele open wedstrijd met een voorzichtig begin. NAC hoeft ook niet altijd de bal te hebben, tegen Groningen was er ook niet veel pressie. Ze zullen gedoseerd aanvallen, het is voor ons zaak om weer eens een lekkere wedstrijd te spelen", aldus de coach.

Bij Heracles keert Ricky van den Bergh weer terug na een schorsing.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen