Seedorf flirt met transfer naar Premier League

26 november 2008, 11:20   Bijgewerkt: 26 november 2008, 13:13

Clarence Seedorf won in zijn loopbaan al vrijwel alles wat er winnen valt en speelde voor prachtige clubs als Real Madrid, Inter en AC Milan. Toch ontbreekt er nog iets op zijn cv, namelijk een avontuur in de Engelse Premier League. En Seedorf zou dat gaatje op zijn palmares graag opvullen, zegt hij in gesprek met BBC Sport.

"Ik houd van avonturen en uitdagingen. Dus ondanks het feit dat ik het uitstekend naar mijn zin heb bij AC Milan, sta ik absoluut open voor gesprekken met Engelse clubs", zegt de middenvelder. "De Premier League is altijd al één van de meest interessante competities van Europa geweest en de laatste jaren in het niveau flink vooruit gegaan. Bovendien heb je allemaal schitterende stadions en is de sfeer rond het veld uniek. Nu ik in de laatste jaren van mijn carrière terecht gekomen ben, kijk ik daarom natuurlijk wel eens met een schuin oog naar Engeland. Een transfer naar de Premier League zou voor mij heel aantrekkelijk zijn", aldus de 32-jarige Seedorf.

Seedorf is de enige speler ter wereld die met drie verschillende clubs de Champions League gewonnen heeft. Hij won de prijs met Ajax, Real Madrid en AC Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen