Wenger haalt Gallas mogelijk al terug bij selectie

Ger
24 november 2008, 11:58   Bijgewerkt: 24 november 2008, 15:31

Arsenal-manager Arsene Wenger haalt William Gallas wellicht weer bij zijn selectie. De Fransman werd afgelopen weekeinde vanwege kritische uitlatingen nog buiten de groep gezet.

Gallas stelde vrijdag de in zijn ogen te slappe inzet van zijn ploeggenoten aan de kaak. Daarnaast beweerde hij dat één speler in het bijzonder een negatieve uitwerking op het groepsproces zou hebben. Door de leeftijd van de bewuste teammaat te noemen, is duidelijk dat het om Robin van Persie, Bacary Sagna of Emmanuel Eboué gaat.

Wenger pikte de kritiek van Gallas niet en ontnam hem zijn aanvoerdersband. De international ontbrak ook in de met 3-0 verloren competitiewedstrijd tegen Manchester City. De oefenmeester haalt de verdediger echter mogelijk weer bij de selectie voor het Champions League-duel met Dinamo Kiev van aanstaande dinsdag.

Gallas moet dan wel eerst zijn excuses aanbieden voor de geleverde kritiek. De Gunners zitten momenteel door blessures van Kolo Toure, Sagna en Eboué niet ruim in de verdedigers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen