Nevland: "Geen spijt van vertrek bij FC Groningen"

23 december 2008, 10:43   Bijgewerkt: 23 december 2008, 11:01

Sportief gezien brengt zijn avontuur in Engeland Erik Nevland vooralsnog niet wat hij er van verwacht had. De Noorse spits verruilde een jaar geleden FC Groningen voor Fulham, maar zit bij de Londense club vooral op de bank. Toch heeft hij geen seconde spijt van zijn transfer, zegt hij in een reportage van RTV Noord.

"Ik had vooral spijt gehad, als ik deze transfer níet had gemaakt", zegt de 31-jarige Nevland, die zelf een deel van de transfersom aan FC Groningen betaalde. "Londen is een mooie stad en het is hartstikke mooi om soms in te vallen op Old Trafford, Anfield Road of Stamford Bridge. Natuurlijk is het is nieuw voor mij om zo veel op de bank te zitten en wil ik eigenlijk zo veel mogelijk spelen. Maar ik doe elke training hard mijn best en als dat niet genoeg is, dan moet ik dat accepteren."

Overigens acht Nevland de kans klein, dat hij na zijn avontuur bij Fulham nog terugkeert bij FC Groningen. "In het voetbal is natuurlijk niets onmogelijk, maar eerlijk gezegd zie ik mezelf niet als speler terugkeren in Groningen. Mijn vrouw en ik zien een terugkeer naar Noorwegen meer zitten. Ik wil namelijk niet na mijn loopbaan in Nederland te blijven wonen en om elk jaar te verhuizen, is ook niet leuk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen