Brands: "We willen De Zeeuw voor AZ behouden"

23 januari 2009, 09:05   Bijgewerkt: 23 januari 2009, 09:12

Bij AZ ziet men de rest van deze transferperiode met angst en beven tegemoet. De Alkmaarse club wil de selectie graag intact houden, maar gemakkelijk zal dat niet worden. Zo wordt Demy de Zeeuw, die de laatste tijd in topvorm is, bijvoorbeeld gezien als één van de mogelijke opvolgers van Nigel de Jong bij Hamburger SV.

De Zeeuw kreeg eind augustus al een aanbieding van Hamburger SV, maar beide partijen hadden toen net te weinig tijd om voor het sluiten van de transfermarkt tot een akkoord te komen. Nu De Jong vertrokken is, lijkt de kans groot dat HSV opnieuw aanklopt bij De Zeeuw. Concrete interesse is er echter nog niet, zegt technisch directeur Marcel Brands in De Telegraaf. "Er heeft zich niemand bij ons gemeld."

Als het aan Brands ligt, blijft De Zeeuw in Alkmaar. "Op de nieuwjaarsreceptie zijn we vorige week ook duidelijk geweest wat betreft het verkopen van belangrijke spelers. En Demy is een dergelijke steunpilaar die we graag willen behouden", aldus Brands, die echter weet dat AZ kansloos is als het grote geld op tafel komt. "Hamburger SV wilde De Jong ook graag houden, totdat er een miljoenenbod op tafel kwam."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen