Ophef in Polen over dubbelrol Beenhakker

18 februari 2009, 09:07   Bijgewerkt: 18 februari 2009, 09:17

De nieuwe hobby van Leo Beenhakker is in Polen niet in goede aarde gevallen. Don Leo gaat zijn functie als bondscoach van Polen combineren met een rol als technisch adviseur bij Feyenoord, iets dat hij officieel in zijn vrije tijd doet. 

"Schandalig", zo oordeelt Antoni Piechniczek, de vice-voorzitter van de Poolse bond, in AD Sportwereld. "Wat denkt hij wel. Als ik de hoogste baas was bij de bond, dan zou ik hem aan zijn stropdas ons land uit slepen. Dit kan niet."

Grzegorz Lato, de voorzitter van de Poolse bond, weigerde eerder om Beenhakker toestemming te geven voor een dergelijke dubbelfunctie. Wel zei hij: "Wat hij in zijn vrije tijd doet, moet Leo zelf weten." Voor Beenhakker was dit het sein om aan de slag te gaan bij Feyenoord. "Ach, vrije tijd is een erg rekbaar en erg groot begrip. Vroeger ging ik golfen, deed ik aan onderwater punniken of macramé, je kent het wel. Nu ga ik aan de slag bij Feyenoord", zei hij bij zijn aanstelling. Over een eventueel ontslag bij de Poolse voetbalbond maakt de Rotterdammer zich geen enkele zorgen. "Als ze me hierom weg willen sturen, dan moeten ze dat maar doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen