Westerveld komt niet door medische keuring Utrecht

2 juli 2009, 21:07   Bijgewerkt: 2 juli 2009, 21:15

De transfer van Sander Westerveld naar FC Utrecht is van de baan. De ploeg uit de Domstad gaat niet in zee met de ervaren keeper, omdat hij te blessuregevoelig zou zijn. Dat bleek uit de medische tests die de keeper donderdag onderging.

Westerveld is al twee keer geopereerd aan zijn meniscus en FC Utrecht wil geen risico lopen. "Hoewel technisch directeur Foeke Booy me zei dat het ook nog vijf jaar goed kan gaan, durft Utrecht het blijkbaar niet aan. Voor mij is dit een bittere pil. Ik wil graag doorgaan met voetballen en ga me nu op de toekomst bezinnen", verzucht Westerveld, die graag terug wil naar de Eredivisie, in Voetbal International.

Volgens de 34-jarige Westerveld is de angst van FC Utrecht ongegrond. "Sinds de laatste operatie doorloop ik een fitnessprogramma bij fysiotherapeut Leo Echteld in Amsterdam en daar heb ik baat bij. De laatste jaren heb ik bij Almería en Sparta nooit een wedstrijd hoeven missen door welk fysiek probleem dan ook."

Westerveld moet bij FC Utrecht de stand-in worden van Michel Vorm, die wegens ziekte en fysieke problemen de afgelopen seizoen regelmatig buiten spel stond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen