Ancelotti sluit pensioen bij Chelsea niet uit

25 september 2009, 19:47

Carlo Ancelotti staat pas enkele maanden aan het roer bij Chelsea, maar de coach heeft nu al laten doorschemeren dat het voor hem een serieuze mogelijkheid is om zijn loopbaan te beëindigden bij de topclub uit Londen.

De Italiaan is voornemens zijn trainerscarrière in 2015 een halt toe te roepen. "Tot die tijd hoop ik bij Chelsea te blijven, al hangt dat natuurlijk niet alleen van mij af", zei de 50-jarige Ancelotti op de officiële website van The Blues. "Wel kan ik na drie maanden zeggen dat ik hoop voor lange tijd bij de club te blijven."

De toekomstplannen van de succestrainer moeten overigens wel met een korreltje zout worden genomen, getuige het verleden. "Ik ben mijn trainersloopbaan begonnen in 1995", ging Ancelotti verder. "Na twee jaar nam ik me voor om het trainersvak in 2000 vaarwel te zeggen, maar toen het zover was, stelde ik mijn pensioen uit tot 2005 omdat het werk mij erg beviel."

Ook in 2005 schoof de voormalig trainer van AC Milan zijn afscheid voor zich uit, deze keer vanwege de verloren Champions League-finale tegen Liverpool in datzelfde jaar. "Na die wedstrijd leek het me verstandiger om toch niet te stoppen", besloot hij.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen