Chelsea schuift ook Tottenham Hotspur opzij

Ger
20 september 2009, 19:11   Bijgewerkt: 20 september 2009, 19:17

Chelsea is ook na zes duels in de Premier League nog steeds zonder puntenverlies. De Londense formatie was zondag duidelijk te sterk voor stadgenoot Tottenham Hotspur: 3-0.

Ashley Cole opende in de eerste helft de score. Na rust kwamen de doelpunten op naam van Michael Ballack en Didier Drogba. The Spurs verloren hun tweede topwedstrijd in een week tijd. Vorige weekeinde was Manchester United te sterk voor de ploeg van trainer Harry Redknapp, die met zijn team de eerste vier wedstrijden winnend had afgesloten.

Koploper Chelsea heeft door de overwinning de volle achttien punten uit zes wedstrijden. Manchester United, dat in een doelpuntrijk duel afrekende met stadrivaal Manchester City (4-3), volgt op drie punten. Tottenham Hotspur staat zesde met twaalf punten.

Everton versloeg in eigen huis Blackburn Rovers met 3-0. Louis Saha scoorde twee keer. De Nigeriaan Joseph Yobo maakte het derde doelpunt. John Heitinga speelde de hele wedstrijd voor Everton en kreeg in de achttiende minuut een gele kaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen