Terry wil hoofdcoach van Chelsea worden

Ger
19 september 2009, 17:03   Bijgewerkt: 19 september 2009, 17:33

John Terry verlengde eind augustus zijn verblijf bij Chelsea tot de zomer van 2014. Niettemin denkt de 28-jarige verdediger al serieus na over zijn volgende carrière. De Engels international wil in de toekomst graag hoofdcoach van de Londense club worden.

{image[258159][right-half][]}"Ik wil gaan coachen wanneer ik gestopt ben als profvoetballer", laat Terry weten in The Daily Express. "Het zou fantastisch zijn om bij Chelsea aan de slag te gaan, dat is een logische stap. Ik wil het doen uit liefde voor het voetbal, maar ik besef wel dat het voor veel druk kan zorgen. Bovendien weet ik dat spelers vreselijk lastig kunnen zijn."

"Je loopbaan is voorbij voordat je er erg in hebt, dus ben ik van plan snel mijn trainerspapieren te gaan halen. Frank Lampard en Ashley Cole zijn er ook mee bezig", verklapt de verdediger. "Ik heb met enkele geweldige trainers gewerkt en heb notities gemaakt van de oefenstof."

"Zelfs van trainingen waar ik het nut niet van inzag, vond ik het waardevol om ze bij te houden. Dan weet ik later hoe ik het niet moet doen", aldus Terry. "Toen Jose Mourinho nog bij Chelsea werkte, heb ik lessen over coaching van hem gehad. Ook Guus Hiddink heeft me daarmee geholpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen