De Cler: "Mijn kans lijkt nu te komen"

1 oktober 2009, 16:28   Bijgewerkt: 1 oktober 2009, 16:43

Tim de Cler lijkt te profiteren van de schorsingen van Leroy Fer en Denny Landzaat. Door de absentie van beide spelers schuift Giovanni van Bronckhorst zaterdag tegen RKC door naar het middenveld en komt er links in de defensie van Feyenoord een plekje vrij voor De Cler. Hij wil deze kans met beide handen aangrijpen.

"Ik ga ontzettend mijn best doen en laten zien wat ik kan", zegt de verdediger op de website van zijn club. Dit seizoen kwam De Cler pas twee keer in actie, in het competitieduel met Vitesse en in de bekerwedstrijd tegen amateurclub Harkemase Boys. "De trainer houdt dit seizoen vast aan het elftal waarmee hij de voorbereiding heeft afgesloten. De resultaten zijn goed en dan weet je dat het lastig wordt om terug in de basis te komen. In zo'n situatie moet je wachten op blessures en schorsingen."

Of zijn vermoedelijke basisplaats tegen RKC Waalwijk een vervolg krijgt, is onzeker. De Cler houdt zich daar echter niet te veel mee bezig. "Ik wil gewoon een lekkere en goede wedstrijd spelen tegen RKC. Met de wedstrijd daarna houd ik me niet bezig, dat heeft helemaal geen zin. Ik concentreer me volledig op komende zaterdag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen