Frank de Boer slaat aanbod FC Groningen af

Ger
9 december 2009, 09:15

FC Groningen heeft contact gezocht met Frank de Boer om de vertrekkende Ron Jans op te volgen. De oud-international (39), momenteel trainer van de A1-jeugd van Ajax, heeft het aanbod afgeslagen.

"Toen ik werd benaderd om trainer van FC Groningen te worden, heb ik direct al laten doorschemeren het waarschijnlijk niet te zullen doen, maar ik heb toch anderhalve week bedenktijd gevraagd. Afgelopen zondag heb ik de club laten weten dat ik het niet doe", aldus De Boer in het Dagblad van het Noorden.

De voormalig verdediger laat weten 'zeer vereerd' te zijn met het aanbod van de Groningers. "Dat heb ik ook tegen de clubleiding gezegd. Ik vind FC Groningen een mooie club. Ook de visie die het uitdraagt staat mij aan, maar het aanbod komt te vroeg. Ik denk niet dat ik er nog niet aan toe ben om al hoofdtrainer bij een club te zijn. Had ik dat wel gevonden dan was ik graag bij FC Groningen aan de slag gegaan."

"Ik wil eerst nog trainer blijven van de A1-jeugd van Ajax en daarna ook nog een keer assistent-trainer zijn. Dat hoeft niet per se bij Ajax te zijn", verklapt De Boer, die ook nog werkzaam is als assistent-bondscoach bij Oranje. "In februari praten we of ik na het WK ook nog bij het Nederlands elftal betrokken blijf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen