Zaakwaarnemer: "Arnautovic wil weg bij Inter"

16 december 2009, 09:08   Bijgewerkt: 16 december 2009, 09:19

De droomtransfer van Marko Arnautovic naar Inter lijkt voor de spits uit te lopen op één grote teleurstelling. De Oostenrijker is door coach José Mourinho gewogen en te licht bevonden en wacht nog altijd op zijn debuut in de Serie A. De situatie is vrij uitzichtloos, geeft zaakwaarnemer Rob Groener toe in AD Sportwereld.

"De verhouding tussen José Mourinho en Marko is geen ideale meer", zegt Groener. "We gaan de mogelijkheden nu op een rij zetten, maar omdat Marko na de winterstop hoe dan ook weer aan voetballen wil toekomen, ligt het voor de hand dat hij bij Inter zal vertrekken. Geen van de partijen heeft baat bij de huidige situatie."

Inter huurt Arnautovic dit seizoen van FC Twente, met de optie om hem na dit seizoen voor zo'n tien miljoen euro over te nemen. Het ligt voor de hand dat de spits, als hij vertrekt uit Milaan, terugkeert naar Enschede. Daar wil Groener nog niet op vooruit lopen, maar hij erkent wel dat de aanvaller met de situatie in zijn maag zit.

"Het is allemaal niet zo gelopen zoals Marko had gehoopt. Die blessure was een probleem en Inter is een topclub, met een brede en kwaliteitsrijke selectie. Je moet wel van goeden huize komen om je daar tussen te spelen. Marko kwam niet verder dan vriendschappelijke wedstrijden en potjes met het tweede. Dat frustreerde hem, maar hij wist waar hij aan begon", aldus de zaakwaarnemer van de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen