Boze Boschker haalt uit naar ploeggenoten

Ger
25 januari 2010, 10:15   Bijgewerkt: 25 januari 2010, 11:11

Sander Boschker speelde zondag tegen FC Groningen zijn 528ste eredivisieduel voor FC Twente, waarmee hij het record van Willy van der Kuijlen evenaarde. De keeper kon door het belabberde optreden van zijn ploeg niet genieten van de mijlpaal. Vooral de 'te slappe' instelling van enkele ploeggenoten steekt de routinier.

"We wisten geen duels te winnen en gaven de bal vaak heel gemakkelijk weg", zegt de sluitpost. "Ook de tweede bal was nooit voor ons. Ik heb me ongelooflijk geïrriteerd. Ik zag bij onze ploeg bijna alleen maar verkeerde dingen gebeuren. De trainer was terecht heel boos." Steve McClaren liet zijn onvrede tijdens de wedstrijd duidelijk blijken door vrijwel continu aan de zijlijn druk te coachen. Het bracht de haperende motor van de Tukkers echter niet aan de praat. "Als je zo blijft voetballen, win je nooit meer een wedstrijd. Groningen had drie punten verdiend en wij niet een. Alles ging fout bij ons", bromde de Brit.

McClaren

McClaren

De 39-jarige Boschker hoopt dat de nummer twee van de Eredivisie zich de komende weken zal revancheren voor de ontluisterende partij bij FC Groningen. "Hopelijk is dit een tijdelijke dip. Daar heeft iedere club mee te maken, kijk maar naar Ajax en SC Heerenveen. Alleen PSV presteert dit seizoen heel constant. Tegen Roda JC speelden zij ook niet geweldig, maar ze winnen wel. Dat is dan net de klasse die PSV heeft. We moeten wedstrijden winnen, het maakt niet uit hoe. Dan keert een bepaald vertrouwen terug en dan komt ook het voetbal vanzelf weer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen