Lodeiro gebruikt Suarez als voorbeeld bij Ajax

Koen Freriks
6 februari 2010, 13:14   Bijgewerkt: 6 februari 2010, 13:22

Nicolas Lodeiro hoopt bij Ajax net zo geliefd te worden als Luis Suarez. De kersverse Ajacied kijkt er naar uit om samen met zijn landgenoot te spelen. "Zijn aanwezigheid stimuleert me", aldus Lodeiro tegen De Telegraaf

Lodeiro wil net als Suarez de publiekslieveling worden in Amsterdam. "Luis en ik zijn als spelers niet te vergelijken, maar ik wil even geliefd en goed worden. Alleen door keihard te werken, kan ik zijn niveau halen. Ik weet wat me te doen staat."

De beoogde nieuwe spelmaker van Ajax zegt fit genoeg te zijn om zondag in de topper tegen FC Twente te beginnen. "Ik heb in Uruguay doorgetraind en als de trainer me tegen FC Twente nodig heeft, ben ik fit genoeg om er te staan. Wat ik voor speler ben? Een jongen die de bal graag heeft, dicht bij het strafschopgebied gebruikt moet worden en doelgericht is."

Lodeiro is blij met zijn keuze voor Ajax. "De eerste indruk is fantastisch, mijn medespelers steunen me vanaf het begin en ik weet al zeker dat ik een juiste keuze heb gemaakt. Ik hoop een grote bijdrage te kunnen leveren aan de toekomstige successen van Ajax."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen