McClaren neemt 'Ajax-thuis' als voorbeeld

17 februari 2010, 18:01   Bijgewerkt: 17 februari 2010, 18:06

Steve McClaren wil dat zijn spelers donderdag tegen Werder Bremen op eenzelfde manier spelen als eerder dit seizoen in de thuiswedstrijd tegen Ajax. De Tukkers gaven in dat duel weinig kansen weg en wonnen, niet onverdiend, met 1-0. Op een dergelijk resultaat hoopt McClaren ook tegen de Duitse bekerwinnaar.

"Werder Bremen is een sterke tegenstander en de druk zal bij hen liggen", zegt McClaren op de website van FC Twente. De Engelse oefenmeester benadrukt dat zijn ploeg niet vol de aanval zal zoeken. "De nadruk zal op de verdediging liggen. Werder Bremen beschikt namelijk over goede spelers met veel scorend vermogen. We zullen moeten spelen zoals we deden in de thuiswedstrijd tegen Ajax. Dat is ook een ploeg met veel scorend vermogen. Het is voor ons zaak als een team te voetballen en te verdedigen en om daarnaast de persoonlijke duels te winnen."

"Uitgangspunt is, zoals altijd in Europese wedstrijden, de nul te houden. De uiteindelijke beslissing zal dan volgende week in Bremen vallen", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen