NAC knokt zich in laatste minuut naast AZ

2 februari 2010, 21:56   Bijgewerkt: 3 februari 2010, 10:24

AZ heeft dinsdag in Breda een gevoelige tik moeten incasseren. De landskampioen leek bij NAC op weg naar de eerste competitiezege van de tweede seizoenshelft, tot Kees Kwakman de thuisploeg in de laatste minuut nog langszij bracht: 1-1. Niklas Moisander had AZ een kwartier voor tijd op voorsprong gebracht.

Door het gelijkspel blijft AZ steken op de achtste plaats van de eredivisie, met een punt minder dan NAC. De Alkmaarders verloren drie van de voorgaande vier competitiewedstrijden en het wordt voor de ploeg van trainer Dick Advocaat daarom nog een loodzware opgave op zich te kwalificeren voor Europees voetbal.

Beide ploegen kwamen in de tweede helft nauwelijks tot fatsoenlijke aanvallen. In het laatste kwartier kwam ontbrandde de wedstrijd echter alsnog. Moisander leek AZ met het eerste doelpunt van de landskampioen sinds 19 december eindelijk weer eens drie punten te bezorgen, maar Kwakman voorkwam dat in de laatste minuut alsnog. AZ gaf dit seizoen al meer dan eens een zege weg in de slotfase.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen