Vlaar: "WK is voor mij nog altijd ver weg"

18 februari 2010, 10:57   Bijgewerkt: 18 februari 2010, 11:07

Ron Vlaar werd woensdag opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal voor de oefenwedstrijd tegen de Verenigde Staten. Het is voor het eerst sinds 2005 dat de verdediger weer bij Oranje zit, maar Vlaar blijft nuchter. "Het is een voorselectie, nog niets definitiefs", zegt hij op de website van Feyenoord.

Toch is de 25-jarige Vlaar, die dit seizoen eindelijk weer fit is na jarenlang blessureleed, natuurlijk blij met zijn voorlopige uitverkiezing. "Het is mooi dat mijn naam er weer bij staat, ik heb hard geknokt. Niet zozeer om voor het Nederlands elftal in aanmerking te komen, maar om terug te keren op niveau. Voor dit seizoen was het de vraag hoe dat zou gaan. Gelukkig gaat het heel goed. Daar ben ik trots op."

Door zijn plek in de voorlopige selectie mag Vlaar hopen op deelname aan het WK, maar daar wil de Feyenoorder nog niet aan denken. "Het is een goed teken dat ik er nu bij zit. Maar ik leef nog steeds van wedstrijd tot wedstrijd. Er is nog een flink aantal duels te gaan voordat het echt zover is. Het WK is voor mij nog ver weg."

In 2005 speelde Vlaar twee wedstrijden voor Nederland, tegen Tsjechië en Italië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen