'Bayern München en FC Twente azen op Vorm'

Koen Freriks
22 maart 2010, 20:07   Bijgewerkt: 22 maart 2010, 20:14

Michel Vorm staat naar verluidt in de belangstelling van Bayern München. Volgens RTV Utrecht ziet Bayern-trainer Louis van Gaal in de keeper van FC Utrecht een potentiële kandidaat om Hans-Jörg Butt op te volgen onder de lat. Ook FC Twente heeft interesse in Vorm.

Bij Bayern München is het de bedoeling dat Butt (35) volgend seizoen de ervaren tweede keus wordt achter een jongere doelman. Vorm is niet de grootste kandidaat bij Bayern München. Schalke 04-doelman Manuel Neuer pronkt al lange tijd bovenaan het lijstje van de Zuid-Duitsers. Louis van Gaal zou in Vorm echter een goed alternatief voor Neuer zien. 

Net als Butt heeft ook Sander Boschker met zijn 39-jarige leeftijd het einde van zijn profloopbaan in zicht. FC Twente kijkt daarom al rond naar een vervanger en heeft volgens de Utrechtse televisiezender ook een oogje laten vallen op Vorm.

Vorm, bezig aan zijn vierde seizoen in Utrecht, is toe aan een stap hogerop. De atletische sluitpost blinkt niet alleen wekelijks uit bij FC Utrecht, maar heeft zich bij Oranje ook al opgewerkt tot tweede keus en gaat vrijwel zeker mee naar het WK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen