Mbokani wil niet spelen in tweede play-offs

17 maart 2010, 10:21   Bijgewerkt: 17 maart 2010, 10:31

Als Standard Luik er niet in slaagt om zich te plaatsen voor de play-offs van de bovenste zes teams, hoeft Dieumerci Mbokani dit seizoen niet meer in actie te komen. De Congolese spits kan zich niet motiveren voor een paar potjes tegen de teams die tussen de zevende en veertiende plaats geëindigd zijn.

"Ik kan mij niet opladen voor play-off II", zegt hij in Belgische media. "Als we de top zes niet halen, ga ik liever op de bank zitten. Laat Grozav en Traoré dan maar spelen. Zij zijn de toekomst, zij zullen het volgend jaar ook moeten doen. Of ik er al met de coach over gesproken heb? Nee, omdat we nog bij de eerste zes kunnen eindigen. En als het erop aankomt voor het laatste Europese ticket, kan ik nog bijspringen."

De winnaar van de play-off tussen de nummers zeven tot en met veertien maakt nog kans op één ticket voor de Europa League. Standard Luik staat met nog één speelronde te gaan zevende in de Belgische competitie en heeft een klein wonder nodig om alsnog de play-offs tussen de nummers één tot en met zes te halen.

Overigens gaat Mbokani er vanuit dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen bij Standard Luik. "Het staat ook voor tachtig procent vast dat ik na dit seizoen weg ben. Ik mag weg, er moet alleen een aanvaardbaar bod komen. Wat ik aanvaardbaar vind? Tussen de dertien en vijftien miljoen euro", aldus de ambitieuze aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen