Moddergooien Veendam en Norder gaat verder

17 maart 2010, 18:30   Bijgewerkt: 17 maart 2010, 18:43

Een verzoening tussen BV Veendam en geldschieter Jans Norder is ver weg. Beide partijen zouden woensdag met elkaar om de tafel gaan zitten om een oplossing voor hun financiële conflict te vinden, maar Norder heeft daar vanaf gezien.

Volgens RTV Noord heeft Norder het gesprek afgezegd omdat Veendam alleen wilde praten als Norder van te voren een bepaalde geldsom zou betalen. Norder was naar de rechter gestapt om beslag te laten leggen op zijn bedrijf Norder Beheer. Daarmee wil hij voorkomen dat Veendam het failliet zou laten verklaren. De rechter oordeelde echter dat Norder en de eerstedivisieclub eerst met elkaar moeten praten. Daarmee stemden ze in eerste instantie in, maar uiteindelijk komt er dus toch geen gesprek. Daarom doet de rechter maandag alsnog uitspraak in de zaak van Norder.

Norder en Veendam zijn al lange tijd met elkaar in conflict. De noordelijke club meent nog 750.000 euro van Norder tegoed te hebben en daarin kreeg het gelijk van de rechter. Norder ging echter in hoger beroep tegen die uitspraak. Volgens hem was de afspraak om 750.000 euro naar het noodlijdende Veendam over te maken alleen een trucje om toch een proflicentie te krijgen van de KNVB.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen