El Ahmadi wil niet meewerken aan feest Twente

12 april 2010, 08:07

De landstitel begint nu echt te lonken voor FC Twente. Als de Tukkers de midweekse speelronde zonder kleerscheuren doorkomen, kunnen ze zondag tegen Feyenoord de landstitel veiligstellen. Feyenoord kan aartsrivaal Ajax een hak zetten door de punten aan Twente te geven, maar volgens Karim el Ahmadi zal dat niet gebeuren.

"Ik zou het mooi vinden als FC Twente kampioen wordt", zei de oud-speler van de ploeg uit Enschede na afloop van PSV-Feyenoord tegen FCUpdate.nl, "maar liever niet in een wedstrijd tegen ons. Het feestje van FC Twente verstoren? Ja, dat moet dan maar. Wij gaan iedere wedstrijd in om te winnen en dat zal dan niet anders zijn."

Tegen Sparta hoopt Feyenoord de goede lijn van de wedstrijd in Eindhoven door te trekken. "Ons spel tegen PSV geeft vertrouwen", zegt Giovanni van Bronckhorst, die eveneens geschorst is voor het duel met de stadgenoot. "We kregen twee goede kansen op de 0-1, maar benutten deze helaas niet. Dat gebeurt wel vaker dit seizoen, we scoren iets te moeilijk. Daarom hebben we ook zo vaak gelijk gespeeld. Als we iets gemakkelijker zouden scoren, was het gat naar de top-drie kleiner geweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen