Fabregas en Gallas vrezen voor einde seizoen

1 april 2010, 09:13   Bijgewerkt: 1 april 2010, 09:20

Voor Cesc Fabregas krijgt de Champions League-wedstrijd tegen zijn oude liefde FC Barcelona mogelijk een heel vervelend staartje. De middenvelder raakte geblesseerde bij een overtreding van Carles Puyol, waar arbiter Busacca een strafschop voor gaf. Fabregas benutte de toegekende penalty hoogstpersoonlijk, maar bleek daarna amper meer te kunnen lopen. Hij vreest iets gebroken te hebben.

Tijdens de actie tussen Fabregas en Puyol bleef het been van de Arsenal-middenvelder hangen achter de knie van zijn tegenstander. Fabregas speelde de wedstrijd nog uit, maar toonde zich vervolgens pessimistisch over zijn blessure. "We moeten even afwachten, pas donderdag kunnen we de boel onderzoeken. Ik hoop dat ik het Arsenal-shirt dit seizoen nog kan dragen, maar momenteel vrees ik het ergste. Het zou heel goed kunnen dat er iets gebroken is. Ik kon nauwelijks meer lopen."

Ook William Gallas hield een blessure over aan het duel met Barça. De Fransman viel op slag van rust uit met een kuitblessure. "Hij heeft een spiertje gescheurd en is mogelijk de rest van het seizoen uitgeschakeld", aldus coach Arsene Wenger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen