PSV doet niet meer mee na remise tegen Feyenoord

11 april 2010, 14:18   Bijgewerkt: 11 april 2010, 15:56

PSV kan de landstitel definitief vergeten. Op eigen veld kwam de ploeg uit Eindhoven in een povere wedstrijd niet verder dan 0-0 tegen Feyenoord. Hierdoor is de achterstand op koploper FC Twente, met nog drie duels te gaan, zeven punten.

Voor rust bakte PSV er weinig van en waren de beste kansen voor de bezoekers uit Rotterdam. Georginio Wijnaldum raakte de lat, waarna de rebound van Luigi Bruins van de lijn gehaald werd door Erik Pieters. Even later schonk Stanislav Manolev een kans aan Sekou Cissé, maar de hoek was te lastig voor de Ivoriaan om PSV-keeper Andreas Isaksson te verrassen.

Rutten

Rutten

Pas na rust, met Nordin Amrabat in de ploeg in plaats van Timmy Simons, ging het wat beter draaien bij PSV. Het initiatief kwam in handen van de thuisploeg en via Ola Toivonen had de ploeg op voorsprong moeten komen. De Zweed, vlak daarvoor ingevallen, schoot hoog over na een fout van Feyenoord-keeper Erwin Mulder. Enkele seconden daarvoor was een inzet van Balazs Dzsudzsak van de Rotterdamse lijn gehaald.

Met 0-0 kreeg de tegenvallende wedstrijd zo een logische uitslag, waarmee vooral Feyenoord wel vrede zal hebben. De ploeg behoudt zo twee punten voorsprong op nummer vijf AZ, dat eerder dit weekend ook doelpuntloos gelijk speelde. Voor PSV zit de competitie er nu wel op. De titel is uit beeld en gezien het resterende programma van Ajax, is de kans ook klein dat PSV de tweede plaats nog kan behalen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen